Businessclub

Heb je het interieur van je fitnessclub nu wel gezien of gaat jouw vaste hardlooprondje vervelen? Onderneem dan eens iets nieuws en sluit je aan bij Businessclub ‘Hoek en Blok schaatst’.

In het winterseizoen verzamelen we iedere dinsdag om 19.45 uur op de ijsbaan in Breda. Daar staat een professionele trainer paraat die je de fijne kneepjes van het schaatsvak bijbrengt en samen met jou aan je techniek schaaft. Heb je even geen behoefte aan advies? Dan ga je lekker je eigen gang op de ijsbaan.

Loon na werken

Na anderhalf uur intensief sporten, puffen we uit in het sfeervolle horecagedeelte van de kunstijsbaan. Dit is een ideale gelegenheid om ervaringen te delen, weer eens bij te praten of juist met elkaar kennis te maken.

Oog voor talent

Op alle gebieden stimuleert Hoek en Blok jonge mensen om hun talenten te benutten. Jouw lidmaatschapsgeld van 250 euro per seizoen (exclusief toegangskaart voor de ijsbaan en consumpties), investeren we dan ook in een groep talentvolle jonge schaatsers om hun ambities te ondersteunen.

In balans

Na en dag hard werken achter uw bureau, is er toch niets lekkerder dan een intensieve training op het ijs? En wat is er leuker om dat samen te doen? Werk en ontspanning, sportiviteit en gezelligheid: Hoek en Blok Schaatst zorgt voor een goede balans.

Aanmelden

Neem contact op met Mark van Valen:
Tel: 0184 49 68 04
Mail Mark van Valen