Schaatsen bij

Schaatsteam BZ is een jong, talentvol en zeer gedreven schaatsteam die een zelfstandige route volgt richting de regionale en nationale schaatstop. Het team heeft als thuisbasis de ijsbaan in Breda. Het schaatsteam werd gestart in 2007 door een vijftal talentvolle schaatsers. Marnix van Beusekom en Leon van der Wielen hebben in 2011 de trainingen overgenomen en het team verder uitgebouwd. Inmiddels bestaat het team uit 15 schaatsers met 2 trainers.

Missie: We zijn een TEAM!

Alleen goede atleten bij elkaar brengen is niet voldoende. Schaatsen is een individuele sport, maar als team help je elkaar de prestaties te verbeteren en lever je een belangrijke bijdrage aan de sociale ontwikkeling van jonge talenten. Vanuit deze filosofie gaan we bewijzen succesvol te kunnen zijn.

Visie: ambities vervullen

Het team staat voor intrinsiek gemotiveerde atleten die voor een ultieme sportprestatie gaan. Plezier in de schaatsport en voldoende ruimte voor opleiding en studie zijn daarbij essentieel. Met een goede begeleiding en de juiste trainingsfaciliteiten haal je het beste uit een atleet. De blik is op de toekomst gericht waarbij de ontwikkeling van de rijders individueel en het team als geheel centraal staan.

Wordt onderdeel van Schaatsteam BZ

Lijkt het jou tof om deel uit te maken van dit team, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier op deze website of stuur een dm via instagram. Natuurlijk kan je ook iemand van de ploeg aanspreken op of rond de ijsbaan.