Sponsoring

Breng uw bedrijf in contact met de schaatssport

Schaatsen is commercieel gezien een zeer aantrekkelijke sport. Dit blijkt uit het aantal (grote) partners die hun naam verbinden aan schaatsteams, -evenementen, de KNSB of individuele schaatsers.

Via deze weg bieden wij – Schaatsteam BZ – u onze partnergids aan voor het seizoen 2022/2023. In deze partnergids vertellen wij u over Schaatsteam BZ en de diverse mogelijkheden om partner van ons team te worden. Met dank aan de bijdrage van onze partners kunnen wij onze sportieve doelen bereiken.

Wij kijken graag samen met uw bedrijf naar het partnerpakket dat het beste aansluit bij uw wensen en behoeften. Wij hopen op een lange en succesvolle samenwerking met uw bedrijf, waarbij wij elkaar zoveel mogelijk ondersteunen.

Financieel

De kosten voor een schaatsteam zijn erg hoog. Denk hierbij aan kosten voor materiaal, kleding, trainingsabonnementen, wedstrijdlicenties, trainers, trainingskampen, landelijke wedstrijden en trainingslocaties. De geschatte kosten per rijder liggen tussen de €1.500,- en €2.000,- per jaar. Dankzij een bijdrage van onze partners en rijders kunnen wij al deze kosten dekken. Als er, dankzij nieuwe partners, extra financiële middelen beschikbaar komen kunnen wij deze investeren in bovengenoemde zaken, wat ons helpt bij het behalen van onze sportieve doelstellingen.

Trainingskampen

Schaatsteam BZ gaat jaarlijks minimaal twee keer op trainingskamp naar het Zuid-Duitse Inzell, waar wij kunnen trainen onder zeer professionele omstandigheden. Inzell ligt op bijna 700m hoogte, met een lage luchtdruk als gevolg. Lage luchtdruk staat gelijk aan lagere weerstand, wat ervoor zorgt dat onze schaatsers op de ijsbaan Inzell op hogere snelheden kunnen trainen dan in Nederland. Hierdoor leren zij nóg beter om te gaan met de snelheid, die bij onze rijders op kan lopen tot wel 55,0 km/ uur! Daarnaast leent het berglandschap rondom Inzell zich perfect voor uitdagende fietstrainingen.


Geïnteresseerd? Lees uitgebreidere informatie in onderstaande partnergids van Schaatsteam BZ of neem contact met ons op!